< div id=”header ”>< / div>

tisdag 11 september 2018

Härligt SPI Välfärden att ni fått en nyckelroll att spela efter lokalvalet i Varberg !



SPI Välfärden är partiet som bedrev en helt anonym valrörelse i Varberg men som upphöjts till vågmästare med sina två mandat.

Det var väl knappt de fick ihop en lista heller eller om de överhuvudtaget skulle ställa upp när deras huvudfråga att motsätta sig Varbergstunneln försvann från agendan.

Nåväl det finns andra frågor att driva så det räcker och blir över. Främst är väl det om gratis bussresor för 65+ och fler demensboenden som det behov av. Skulle själv lägga till rent allmänt att det behövs trygghetsboenden och äldreboenden mer anpassade i Varberg.

Att SPI är ett pensionärsparti gör dem ganska så fokuserade vid just den gruppen annars tror jag de hade blivit ännu större om de omfattades av gruppen nästan pensionär men ändå inte riktigt. Många vill inte känna sig äldre än de är men roligt att SPI Välfärden fått en politisk roll att spela nu när maktspelet är på gång efter valet.

sPI har under mandatperioden varit i opposition när Alliansen och Miljöpartiet styrt i majoritet. Deras främsta bedrift är den motionen som jag och Eystein Stig (SPI) stod bakom att införa gratis resor för 75+ som Alliansen och MP äntligen gick med på under innevarande års budget.

Ett stort grattis SPI Välfärden vilket samarbete ni än väljer.

Inga kommentarer: