< div id=”header ”>< / div>

söndag 3 juni 2018

Nej någon bostad i nyproduktion i Varberg lär inte bli aktuellt för mig det närmaste året !



Varbergs Bostad AB är ett kommunalt aktiebolag.

I deras pipeline ingår fn byggen på lite olika ställen i kommunen. Samtidigt finns det behov av att rusta upp de bestånd man redan har och också att ha tagit över det som kommunen själva har ägt: typ Södertull och Åkaren.

Det finns också ett tryck att hålla hyrorna nere och att korta sina bostadsköer som är alldeles för långa.

Själv bor jag fortfarande i kommunens hus i kv Mästaren men har anmodats när jag skrev kontrakt att söka varje aktuell lägenhet som är ledig. Själv har jag för kort kötid, dessutom skulder och är i stort sett inte välkommen nånstans.

Jag har skrivit brev nu till min boendehandläggare och hennes chef att jag är intresserad av ett socialt kontraktHantverksgränd. då jag inte finner några andra möjligheter för närvarande. Det är min egen ribba som jag kan sätta för närvarande. Har i dagsläget ett tak på 4.900 kr vad en bostad får kosta och får se realismen vad jag kan kräva. Det hus som isf är aktuellt disponeras av socialförvaltningen men ägs och förvaltas av Varbergs Bostad AB.
"Jag anmäler mig som intresserad för ett socialt kontrakt på Hantverksgränd

I dagsläget har jag en skuldsanering som varar till mars 2019. Jag har allt för kort tid hos VBAB att få eget kontrakt i dagsläget.
Jag har ansökt om sjukersättning och ärendet ligger nu hos förvaltningsrätten i Göteborg.

Eftersom boendet på kv Mästaren är en kortvarig ersättningslägenhet för boendet på Åkaren så anmäler jag mig härmed som sökande och mitt intresse för ovan då det anmodas i mitt kontrakt att söka annat boende.

Med vänliga hälsningar

Pierre Ringborg 😄"

Inga kommentarer: