< div id=”header ”>< / div>

tisdag 29 maj 2018

Miljöpartiet i Falkenberg - Jan Berge backar ett steg tillbaka från ks-uppdrag för att släppa fram ettan på MP- listan !



Jan Berge mångårig miljöpartipolitiker med prominenta uppdrag från Morup Falkenberg har beslutat att entlediga sig själv som uppdraget i kommunstyrelsen och därmed dess arbetsutskott. Frågan kommer upp på fullmäktige 29/5 och trolig arvtagare till posterna är ettan på MP Falkenbergs lista Markus Jöngren

På sätt och vis blir detta en förnyelse då Markus idag bara sitter med i socialnämnden ett uppdrag han fick under mandatperioden. Att nu Markus lyfts fram är ett sätt att visa att MP Falkenberg visar allvar med att Markus Jöngren är placerad etta på listan.

Notera att Jan Berge sitter kvar på sitt uppdrag i fullmäktige fram till valet och Markus Jöngren har idag ingen plats i fullmäktige i Falkenberg.

I MP Varberg har de inte gjort samma sak utan bibehåller den uppställning i nämnder och styrelser efter valet som avgjordes efter valet 2014 med intakt personbesättning trots ny lista inför valet 2018.

Inga kommentarer: