< div id=”header ”>< / div>

måndag 21 maj 2018

Allians för frihet - nytt lokalt parti i Varberg som ställer upp i valet 2018 !



Ett nytt lokalt parti har startat upp i Varberg.

Allians för Frihet heter det och initiativtagare tidigare SD-ledamöter Andreas Feymark som fortfarande sitter i kommunstyrelsen och Johanna Palmelid som har ordinarie plats i socialnämnden.

Huvudfokus politisk lär bygga på att hålla nere skatten, landsbygds- och äldrefrågor.

Främst lär dock vara missnöjet som SD fungerar regionalt och på riks idag annars lär båda varit kvar i det partiet. Då handlar det om personliga skäl och inte politiska skäl för några större problem lär dessa inte ha med lokalavdelningen av SD i Varberg som utan större protester ¨åter de två avhoppparna sitta kvar på sina nämndsplatser. De var också placerade ganska högt på lokala SD-listan 1 och 3 innan de de hoppade av SD.

Frågan är vilka som är tänkt att rösta på Allians för frihet? I mångt och mycket såna som ser Andreas och Johanna som skickliga och drivande politiker som hårt driver sina frågor och inte kan läggas till kategorin har inte tid med politik på grund av hus, småbarn och fritidsintressen som det stod i en artikel om lokala Miljöpartiet häromdagen.

I dagsläget blir det intressant i första hand vad som kommer att hända i kommunfullmäktige i Varberg
: OM Aff och SD redan nu inlett det lokala samarbetet då Aff begåvats med 1 mandat i kommunfullmäktige medan SD minskat till fem mandat.

Inga kommentarer: