< div id=”header ”>< / div>

tisdag 10 april 2018

Jag kommer att hårdgranska valrörelsen i Varberg !

Hej jag tänker starta eget ideellt jobb i väntan på vad som händer under tiden mitt fall i olika instanser med mig som huvudrollsinnehavare med mig och Försäkringskassan behandlas och avgörs.

Jag tänker nämligen hårdbevaka partierna i Varberg och Halland inför valrörelsen. De ska granskas från topp till tå, nagelfaras med fördjupad granskning på samma sätt som myndigheter granskar mig.

Många väljare går till valet enbart vad de ser fragmatiskt i media och på tv vilket gör att de lokala representanterna slipper undan alltför lätt. Våra lokala media gör aldrig någon riktig granskning det är mer ”hemma hos”-reportage eller ”skandalnytt” när media rapporterar.

Dessutom är lokala media oftast djupt okunniga hur partierna fungerar lokalt, hur kompisgängen underhåller varandra i partierna och hur floskler delas ut till väljarna, hur olika partiers fixstjärnor står för politiken och omger sig med röstboskap och ja-sägare.

Mitt närmaste fokus kommer att ligga på valet i #Varberg men då regionvalet har #Varberg som valkrets ingår också detta. Väl mött i valrörelsen nu kör vi så det ryker som Ian sa med Bert och staplade drickarbackar. 😄
Skicka en kommentar