< div id=”header ”>< / div>

torsdag 21 december 2017

Det är fundisarnas fel att Miljöpartiet har så låga opinionssiffror !


Peter Eriksson menar att Miljöpartiets kris beror på att det finns intern kritik inom Miljöpartiet.

"Han säger också att strategin att försöka få igenom så mycket grön politik som möjligt, även i regeringsställning, förankrades redan på 2000-talet och har ett starkt internt stöd.

– Men det har funnits några personer i riksdagsgruppen som har drivit en annan linje hela tiden. Det är därför folk har fått den bilden av att partiet är rörigt, men jag tycker inte att det är så. Vi har väldigt duktiga politiker lokalt och jag tycker regeringsarbetet i allt väsentligt har varit bra."

Att Miljöpartiet sedan länge siktat på att komma med i regeringsställning är inget nytt. Frågan är väl också hur mycket grönt som kan bedrivas i regeringsställning och vilken typ av regering samt hur förslagen tas emot.

Men uppenbarligen är det alla som lämnat Miljöpartiet och de fyras gängs fel att det är så låga opinionssiffror. Men då lär de ju stiga enormt nu till våren då många inte avser att kandidera och där yrket nån form av politiker kommer att bli det vanligaste på riksdagslistorna i toppen.

Förmodligen siktar MP på att bli av med hela "fundisgänget" och behålla alla som smälter in i det ekomodernistiska MP. Regeringsduglighet är viktigare än grön politik. De socialdemokratiska stödrösterna är tänkta att rädda MP och hejdå alla fundisar och avvikare. Ni bara förstör för MP !
Skicka en kommentar