< div id=”header ”>< / div>

tisdag 11 juli 2017

Vänsterpartiet i Varberg bluffar om Åkaren på sin fb-sida !


När Åkaren var uppe till försäljning den 20 juni i kommunfullmäktige i Varberg var följande dokumentation inte med i handlingarna se ovan .

Nu PÅSTÅR bland annat Vänsterpartiet att Varbergs Bostad AB har särskilda förpliktelser att ombesörja ersättningslägenheter för de boende på Åkaren. Det är ren och skär BLUFF !

"Sista fullmäktige innan sommarledigheten. Kvarteret Åkaren som bland annat inhyser hyresgäster med sociala kontrakt är i stort behov av renovering. Fastigheten övertas av Varbergs bostad som ska renovera, bygga nytt och ta ansvar för alla hyresgäster. Några privata bolag var också intresserade, men bara av att renovera och bygga nytt. Socialt ansvar var de inte intresserade av. Minsann... "Sådan är kapitalismen..." ....Vänsterpartiet på sin fb-sida

Som framgår av följande dokument nedan som gått ut till de 15 fasta boenden så är det serviceförvaltningen som är ålagda att fixa detta.


Det är dags för Vänstern att dra av sig sina röda byxor för de är ersatta av de blå i dagsläget. Vänsterpartiet har ingen aning om vart de 27 som bor på Åkaren ska ta vägen och de har ingen aning om vilken kategori människor som flyttar in efter en renovering ! Sannolikt inga vänsterväljare !

Inga kommentarer: