< div id=”header ”>< / div>

fredag 25 november 2016

Stefan Löfven mer nöjd med MP i regeringen än åtta fd språkrör hos MP !


Trampolinen så kan man kalla det Roland Paulsen beskriver maktkampen mot toppen. Trampa ner allt som kommer i vägen för dem.

Nu har hela åtta fd språkrör reagerat i Miljöpartiet som kommer med tung kritik vad gäller Miljöpartiets förehavanden. Miljöpartiet har blivit ett viljelöst etablissemangsparti.
Isabella Lövin slår ifrån sig mot kritiken och har själv uppenbara problem i den riksdagsgrupp som ska stötta upp regeringen.

"Enligt uppgift till DN har de fyra riksdagsledamöterna i veckan träffat gruppledningen. En diskussion pågår om att hitta en lösning, men en knäckfråga är om partiledningen accepterar att rebelliska riksdagsledamöter som de petade Carl Schlyter och Valter Mutt och avhopparna Jabar Amin och Annika Lillemets ska tillåtas rösta annorlunda än partilinjen."

Det förs också en vild diskussion i facebook-gruppen "Grön Omstart" som partiledningen i MP vid ett flertal tillfällen försökt kapa men misslyckats med i skrivande stund.

"Diskussionen förs också i en sluten Facebook-grupp som heter ”Grön omstart” med ett tusental medlemmar. DN har tagit del av inlägg som riktar kritik mot språkrören Gustav Fridolin och Isabella Lövin om att de inte tillåter en fri intern debatt som varit MP:s tradition sedan partiet grundades 1981."

"Statsminister Stefan Löfven (S) är nöjd med regeringssamarbetet med Miljöpartiet.

– Vi är två partier som regerar tillsammans och vi har ett projekt som vi vill genomföra tillsammans för Sverige. Vi har bytt inriktning för politiken och vi tänker fortsätta med det, säger Stefan Löfven till DN"

Inga kommentarer: