< div id=”header ”>< / div>

måndag 17 oktober 2016

Vänsterpartiet har guldläge inför nästa´val !


Vänsterpartiet har ett guldläge inför nästa val. De kan stå utanför blocköverskridande överenskommelser där MP fått utstå mycket kritik. De ingår i budgetsamarbetet när S och MP redan kompromissat sig samman.

Alliansen klarar inte av att enas och KD ligger utanför spärren i stort sett i varenda mätning. Inga partier vill ha med SD att göra och valutgången vad de får för röster ska inte spela nån som helst betydelse.

Alla vet vad vi får idag genom en röst på "vänsterblocket". Ingen vet vad som händer om alliansen blir större än rödgrönt mer än att de vill avsätta Stefan Löfven som de själva släppt fram som statsminister.

MP har visat sig vara ett lojalt och snällt lydparti i regeringen och är inga som helst problem för S. Att V skulle ingå som budgetpartner var ett krav från Alliansen för att Stefan Löfven skulle få bilda regering.

Sammanfattning: Vänstern blir vinnare för en rödgrönare regering och SD slukar borgerliga väljare i nästa val. Förlorare alla i mittenträsket där alla partier blir alltmer lika.

Inga kommentarer: