< div id=”header ”>< / div>

torsdag 1 september 2016

SD styr andra partiers agenda !

Kom ni ihåg när rasism var att prata om VOLYMER för flyktingmottagande? Nu handlar det om att ställa grupp mot grupp asylsökande mot bistånd. Som Ivar A i SvD skriver har regeringen kidnappats av extremhögern.


"Som en följd av att avräkningarna för asylkostnader inom biståndet väntas minska under 2016 kommer regeringen i höständringsbudgeten, som bygger på en överenskommelse med Vänsterpartiet, föreslå att 6,4 miljarder kronor återförs till biståndet i år."

I den kontexten framstår Ebba Busch Thor att "SD inte är ett rasistiskt parti" inte särskllt märkligt. Det blir istället Anna Kindberg-Batra som trasslar in sig.

AKB:s rådgivare kom kanske på att väljare som gått från M till SD kanske inte borde kallas rasister?

I vilket fall som helst har Anna Kindberg-Batra framställt sig som ytterst oklar i regeringsfrågan.

"När Kinberg Batra säger att en alliansregering är förstahandsalternativet påminner det om Socialdemokraternas traditionella svar i regeringsfrågan. Alltså att förstahandsalternativet är en Socialdemokratisk regering. Det svaret brukar alliansledarna döma ut som otillräckligt eftersom alla vet att Socialdemokraterna inte får majoritet i riksdagen. I dag är det få som tror att alliansen kan få egen majoritet."

Inga kommentarer: