< div id=”header ”>< / div>

torsdag 12 maj 2016

Heta frågor på MP-kongressen 2016 !Ska jag lista några frågor som kan locka fram debattlustan på Miljöpartiets kongress är det dessa här se nedan.

Kolbiten

Något som fortfarande verkar oklart om försäljningen går att stoppa vad gäller Vattenfalls brunkolsaffärer då det finns både experter att det går och förslag om att bilda en stiftelse enligt ett Greenpeaceförslag att låta kolet ligga.

Genusproblematiken Språkrör

Att välja ett att det kvinnliga språkröret blir "bondeoffer" och får bära hundhuvudet för en gemensam kris är att vältra över väljare till F!. Är det mannen som har medias hjälp att vara "stark" och hur backas då isf kvinnan upp av "mannen" (läs patrtiet) i ett gemensamt åtagande? Är media mer krävande gällande kvinnor och mindre vad gäller män när de tabbar sig?

Flyktingamnesti

Gör rent hus bevilja alla flyktingar som kommit amnesti och inrikta resurserna på välfärden istället för att jaga flyktingar som ska utvisas? Ja detta är en godbit när man inte kommer längre att ändra nuvarande beslut om regler för att komma in i Sverige.

Inga kommentarer: