< div id=”header ”>< / div>

måndag 22 februari 2016

Granskning:Miljöpartiets fb-sida i Varberg !


Denna granskning gör jag av Miljöpartiet de gröna s fb-sida i Varberg.

Miljöpartiet de gröna

Omslagsbild: Okey om man vill förstärka sig som lärarnas parti i Varberg men det ger inga nya anhängare i andra yrkesgrupper utan vänder sig till en specifik yrkesgrupp.Lyfter för övrigt inte MP lärarna redan nu?

Profilbild:Masrossymbolen enkel och klar. Sannolikt jag som satt dit den.

Foton: Sion Fullana togs i valrörelsen men det duger inte att upprepa repriser och det märks tydligt att de foton som visas på fb-sidan 'r tagna av samma fotograf.

Uppdateringar 2016: 8 uppdateringar sedan årskiftet gör fb-sidan betydligt intressantare än S.Ämnesvalet varierar bra men kanske grattis till 50-åringen inte hör hemma här då bör väl alla medlemmars 50-årsdagar uppmärksammas också? Bilden är för övrigt inte relevant om inte 50-åringen är en bonde.

Gilla 271 stycken. Normalt för ett parti i denna storleken. Har själv bidragit med en del av dem så jag tar åt mig del av äran.

Betyg: Snäppet över godkänt.Det som drar ner betyget är förvirringen kring mötestider och inställda möten. Kanske är måndagarna väldigt fulltecknade men folk vill planera möten i god tid och veta NÄR de ska komma. 17.30,18.00 eller 18.30 och inställt.Det ger inget förtroende för övrigt är fb-sidan betdligt intressantare än det stela S fb-sida.Mer vitalitet !

Inga kommentarer: