< div id=”header ”>< / div>

måndag 22 februari 2016

Granskning: Sverigedemokraterna fb-sida i Varberg


Denna gången granskas Sverigedemokraterna fb-sida i Varberg

Sverigedemokraterna

Omslagsbild: Ger ett kraftfullt intryck att här kommer vi och vi står för vår sak. Inga räddhågade människor direkt utan vi står för som vi ser ut. Målinriktade.

Profilbild: Partisymbolen blåsippan. Ett självklart val.

Foton: Av bildvalet att döma domineras SD av herrar men vill man locka kvinnor borde dessa framhävas kanske. Bildvalet inget som överraskar.

Uppdateringar 2016 : ca 32 uppdateringar svårt att hänga med i allt men utan tvekan slår SD sina partikonkurrenter med hästlängder att ha en aktiv fb-sida. De är bredda på kritik att de är rasister och främlingsfientliga det är vardagsmat för dem. Men de tycks ha haft en rejäl framgångsvåg och det märks.

Gilla: 1431 stycken Jag har varit lite skeptisk vad alla dessa gilla kommer ifrån men skulle detta gälla i riktiga val bör de lätt bli stöörsta parti i nästa val. Nu tror jag inte de blir det men har god chans att passera centern inte minst av sin aktiva fb-sida.

Betyg: SD kunde fått högsta betyg av mig om det inte var för en sak. Jag vill se mer kvinnor framhävas. Kvinnor som skriver och står för sin sak. Men utan tvekan har SD en framgångsväg just nu och kan de hålla den så lär de ha stärkt sin position till nästa val i Varberg.

Inga kommentarer: