< div id=”header ”>< / div>

söndag 21 februari 2016

Granskning :Socialdemokraterna fb-sida i Varberg


Jag har tittat in på partiernas fb-sidor i Varberg för att se hur de fungerar från en oberoende betraktare utifrån nätperspektivet och hur intressanta de är. I detta inlägg:Socialdemokraternas fb-sida i Varberg

Socialdemokraterna

Omslagsbild: Okey partiet går direkt på att man ska(kan) bli medlem men jag skulle tro att de flesta kanske redan är det som besöker sidan eller har en sympati för S. Ger en offensiv framtoning att S vill ha fler medlemmar iaf. Får man det då?

Profilbild:: Säker partisymbolen ,fästningen verkar en aning slätstruken och blek funkar inte.

Foton::Mycket personfoton av folk på fältet.Gå med i S och du hamnar på bild? Får en känsla av att S är ett parti för äldre och medelålders.Inget som lockar ungdomar direkt. Alla tittar in i kameran nuuuu !

Uppdateringar 2016:: 3 stycken Julfest,föreläsning från VBAB:s ordförande och svar från Jana till Jörgen. Säkert saker som uppskattas av partifolket men tre uppdateringar är lite litet anser jag.

Gilla : 871 stycken. Säkert många från andra kommuner för S känns inte som ett särskilt aktivt parti på facebook i Varberg bland medlemmarna och aktiva då hade jag märkt det.

Betyg:Knappt godkänt nej.S borde kunna mer göra sig intressantare och lever på gamla meriter och är det största partiet i kommunen.De blir väl inte roligare så här då. Ingen valvinst om man tänker gå fram så här på fb.

Inga kommentarer: