< div id=”header ”>< / div>

lördag 8 augusti 2015

Facebook behöver förnya sig !


Hur seriös kan man vara på facebook? Upplever att fler och fler är trötta på sina "gamla" konton och helst vill skaffa sig nya med andra vänner. En del vill radera och tar bort gammalt som känns inaktuellt.

Jag tycker det är svårt att ge råd i det här fallet. Hur allvarligt ska man ta facebook? Det som skrivs ,läggs upp görs utifrån en given situation ibland ångrar man saker och det tas bort eller får stå kvar.

En del vågar inte av olika skäl lägga upp vad de själva tycker eller lägga upp bilder som kan se daskiga ut för då går "snacket".

Det är streamat, anpassat och redigerat som gäller. Ofta tror jag de flesta känner som man upprepar sig själv eller känner att man inte tillför något nytt.

Det är också lätt att hamna i olika fack som inte stämmer med personen IRL.

Är jag politiker av något slag är jag det alla dygnets timmar så länge jag är VALD. Det gör att många inte ens går med i något parti men i många fall är bettydligt mer politiskt aktiva än t.o.m. de som har uppdrag.

Det finns massor av stjärnskott som borde göra politisk karriär men hatar möten och specifika regelverk. Hela personligheten försvinner och man blir bricka i spelet.

Det finns de som INTE borde vara så mycket politiker. Som tar på sig alltför tunga eller för många uppdrag. Det gäller att hitta en balans.

Facebook var bra i början men tycker det har stigmatiserat och det måste till någon form av förnyelse. Tycker det här med SPONSRADE länkar känns lite falskt.

Det som känns härligt med facebook är spontaniteten i kommentarer inte det tillgjorda , anpassade och tillrättalagda.

Inga kommentarer: