< div id=”header ”>< / div>

söndag 12 juli 2015

Att stå för saker på facebook och twitter !


Är man med på facebook och twitter har många fb-vänner och följare samt en öppenhet att alla ska få komma till tals är det oundvikligt att ibland drabbas i konfliktssituationer.

Är man dessutom politisk stämplad med ett varumärke till parti är lyckan fullkomlig. Då ska ALLT försvaras som förknippas med språkrör och regerings tillkortakommanden om man tillhör miljöpartiet.

Ja tillhör för själv kommer man till slut att sakna egen identitet.Vem du är är ointressant för partistämpeln gör dig till en ständig försvarare och befinner du dig i hetluften får du vara alert och ha bra svar.

Majoriteten och det stora flertalet väljer att glida med och flertalet skyltar inte om de inte har heta uppdrag med sin partitillhörighet mer än vid särskilt valda tillfällen.

Nu är svensk politik så fruktanvärt slätstruken att det är inre strider om positioner och ställningstaganden som är mest intressanta det som kallas skvaller och scoop.

Opionionsundersökningar är något som är värdemätare då det mesta ska skötas "mainstream" och strömlinjeformat i politiska sammanhang och politiker lägger då helst upp att de ätit en god middag eller glass istället. För då blir det många gilla och likes.

Nej vi behöver mer av åsiktsbrytningar men det ska ske med namn och öppenhet inte gennom anonyma adresser. Inga profilbilder på hundar eller barn eller par för den delen. Man ska kunna stå för det man skriver eller så står man inte för någonting.

Inga kommentarer: