< div id=”header ”>< / div>

söndag 5 april 2015

Klyftorna ökar och nu svär någon om invandrarpaus då utanförskapet blivit ett problem !


En som svär i kyrkan Bertil Torekull om tillfälligt invandrarstopp. Jomen vi är ju ett RIKT land sägs det men Dogge Doogelito varnade att så var inte fallet för alla redan 2006.

Så länge de där uppe drar ifrån, mellanskiktet känner att det blir nog bra det här och bottenskiktet ser klyftorna dra iväg utan att kunna ta sig upp kommer de längst ner inte att acceptera situationen.

Dagens politik är till för att gynna välbeställda och medelklassen. Inte för att öka grundtryggheten i samhället. Det är genom konsumtion och lån samhället går runt. Inte genom hårt arbete och produktion.

Vi ska se upplevelser och nöjen som moroten att kunna resa, bo flott ha comfort,äta kulinariskt och springa på gym och hålla oss igång.

Problemen ska finnas någon annanstans och framförallt inte där vi väljer att bo. Alltså finns ingen vettig integration av våra invandrare. Hade det varit det hade direktkanaler funnits till företagen, arbetsplatser att sätta folk i egenförsörjning.

Men svenska samhället klarar ju inte ens av detta för dem som bor här: egenförsörjning. Isf skulle välfärdssystemet vara omgett med morötter, valfrihet och möjligheter inte stigmatisering i VI och DOM.

Men det är just vad svenska samhället blivit. En klar uppdelning mellan olika grupper och separationer byggt på den nyliberala individualismen som inte fungerar för alla där myndigheter har blivit filtreringsapparaten.

Inga kommentarer: