< div id=”header ”>< / div>

lördag 16 augusti 2014

SIFO sänker alliansen och banar vägen för en rödgrön regering!

SIFO ger chockbesked för alliansen. F! väljare vandrar till tryggare trakter i opinionen nämligen Vänsterpartiet. Ja och jag känner mig ännu säkrare att S+MP har jättechans att bilda regering.

Moderaterna känns som det stabila partiet i alliansen och SD vädrar morgonluft även om de inte blir vågmästare. Det känns som partierna inte klarat de frågeställningar som SD vunnit i opinionen. Sedan får ju partiet kallas främlingsfientligt och rasistiskt men frågorna kräver svar om väljarna ska överge det partiet.

PÅ min lokala horisont konstaterar jag att alla partier fått upp ångan och det är full fart på valorganisationerna. Alla vill ha ut sina budskap för det är många osäkra röster att kriga om. Sedan får vi inte glömma den grupp som inte väljer att rösta. Men med två regeringsblock och V+F! på vänsterflygeln samt SD på högerflygeln finns alltid något att lägga sin röst på.

1 kommentar:

Anna-Maria Eriksson sa...

Ja, huvudsaken är att det blir regeringsbyte i höst! Nu är jag trött på alliansens skitmetoder för sjuka och arbetslösa!