< div id=”header ”>< / div>

tisdag 1 juli 2014

Bara för att SD och M är ytterlighetsspartier mot miljön behöver inte MP bli ett vänsterparti!

Redan när miljöpartiet bildades några år efteråt skrev jag nån motion om att inte sätta sig i regering med moderaterna för de var totalt ointresserade av miljöfrågor.Den motionen AVSLOGS av dåvarande kongress på 80-talet då man ansåg att alla existerande riksdagspartier var ungefär lika dåliga eller lika minst bra och vi ville BRYTA BLOCKPOLITIKEN.

Jaha och hur har det gått efter det. Miljöpartiet ingår NUMERA i den rödgröna blockhalvan. Moderaterna har låst in tre partier i sitt alliansskåp och ett NYTT skräpparti har fått fotfäste i riksdagen. Jag kollade valpeijlen som Aftonbladet gjort och vill fortfarande BRYTA BLOCKPOLITIKEN. Jag ser inte M som något vidare och inte heller KD eller SD som vidare heller.Det som markant skiljer sig från nuvarande miljöpartiet är att de tycks låst upp sig hos socialdemokraterna. Supermiljöbloggen totar också ihop V och MP-väljare ungefär som de är av samma bas.

Jag har en uppfattning att MP borde ligga i fåran som SD intar fast DIAMETRALT MOTSATT POLITIK. Nej istället ligger MP och skvalpar bland F! och V någonstans. Okey i progressivitet tycker jag som dem också men har INTE lagt mig som ett vänsteralternativ där S tillåts dominera. Sorry MP men om ni nu tycker M är ett ickealternativ för att få igenom grön politik har jag inte förstått vitsen med att bli ett vänsterparti. Det tycks jag tydligen ha svårt att fatta.

Inga kommentarer: