< div id=”header ”>< / div>

söndag 19 januari 2014

Bojkotta reptilerna kvinnor och vänd er till oss blyga!

Mot samtyckeslag
Samtyckeslag ja inte S, M och SD:s prioritet. Höja kraven på männen var det ja. Känner mig som en arbetssökande som nu ska gå ut och söka som fan och få samtycke. Ska jag börja med dejting-sajter nu och skicka ut formulär? Det kommer en jädra massa konstiga förfrågningar ibland på kvinnor som söker kontakt. Jag avvisar direkt.

Det räcker med JA eller NEJ säger mina vänner feministerna. Lätt för dem att säga för det är väl inte så det går till oftast. Sedan bör det väl för fasen finnas instruktionsfilmer i massor hur det ska gå till och inte gå till. Vad har vi UrPlay till annars. Vi blyga som inte ens vågar kramas eller ens pussas på kinden känner oss bortkomna. Herregud tänk på det här med kondomen och så ska den stå också. Så det här med samtycke på det. Ska det bevittnas undertecknas vara muntligt avtal?

Någon förstågsipåare skrev att om man är osäker är det bättre att avstå sexliv. Jo säkert är det så. Jag är en mes klarar av massor av kvinnosysslor men vad ska jag med staken till? Går den inte att amputera bort om den nu har använts inte ska användas och bara ställer till förtret. Sen används som politisk slagträ.Min snorre är med i den politiska debatten???

Min önskan är ett ssamhälle där man kan prata och kommunicera med varandra, kramas naturligt och få en puss på kinden spontant. Nej det finns inte. Det ska demonsteras, lagstiftas, besöksförbud, familjer separeras och ja och nej ska vara tydligt. Bra med samtyckeslag men bättre om vi kunde umgås män och kvinnor utan baktanke.Vänd er till oss blyga då och bojkotta reptilerna. Vi vill också ha kram!

1 kommentar:

Kultureliten sa...

Alltså. det där med ett samhälle där vi inte vi kan ge kramar och pussar spontant låter ju fint, men det känns som ett ganska litet problem idag i gämmförelse med att så många kvinnor ständigt råkar ut för detta mot sin vilja. Att främlingar på krongen tar sig friheten att krama och pussa och ta på dig utan någon som helt inbjudan känns som ett betydligt viktigare problem att ta i först.
Här finns en väldigt bra text som tar upp den problematiken vi måste lösa först. för att det näs skall vara möjligt att prat som nästa steg.
http://www.kultureliten.nu/valdtaktskultur-och-samtyckeslag/