< div id=”header ”>< / div>

måndag 8 oktober 2012

Vilse i pannkakan har zappat tillvaron!

Partiledardebatten i SvT konkurrerade med Moraeus och Solsidan och det var endast i twittersfären, delvis på facebook och i bloggosfären recensioner, tyckanden och alla som vet bäst var med riktigt. Drakarna i gammelmedia försökte piska upp en "matchstämning" och partierna pliktskyldigt eldade på "klacken".

Att jag känner folk som endast ser på sportkanaler, filmer och såpoperor i kanaler liksom en del ägnar sig åt seriös bokläsning, kunskapskanalen, ungar, jakt och naturen gör att alla hystas in i specialserade nischer där man själv ska ingå eller sitta själv och fundera ut vad fan är det som händer?

Hittade en intressant vinkling på att arbetslösa istället för fas3 borde ingå i offentliga sektorns resurs? Ja eller miljö eller röja snö eller sättas in och kratta höstlöv eller.....??? Jag spyr snart över begrepp som reguljära anställningar eller lönebidragsanställningar hit och dit. Offentliga sektorn oavsett om den ska gå med vinst eller inte är lika effektiviserad och kostnadsutsatt som vilka privata företag som helst.

Nu har ju S lagt moteld och ska avskaffa fas 3 "när de kommer till makten" och då är förslag i övrigt lagda som en död hand innan dess om inte alliansen själva kommer på något radikalt. Gilla läget eller bli RÖD valarbetare 2014? Med tanke på partiledardebattens kortsiktighet i tänkandet återgår jag till tänkandet. Det blir bäst så. Min omgivning tänker inte så mycket. De tittar på tv och oroar sig den dagen de behöver det.

Bloggar:  FpN , TänkSjälv, Dick Iniskogen ,Bloggis ,Hispaliv ,RogerJ Högberg Westerholm Alliansfritt

Drakar:  DN DN SvD AB Expressen

Inga kommentarer: