< div id=”header ”>< / div>

söndag 28 oktober 2012

Grön omställning ligger under en och samma Hatt!

Grön omställningsminister Anna-Karin Hatt
C levererar redan en grön omställning? Det kanske är tvivelaktigt då MP påpekat att klimatmålen kommer att nås om 150 år. Frågan är vad som sker i kommuner, regioner, företag och hos individer och MP är väl med och STYR lite här och där efter senaste valet 2010 eller gör man inte det?

När grön omställning diskuteras är det på debattsidor eller i riksdagen och Anna-Karin Hatt är en tung företrädare som Åsa Romson kan ställa interpellationer till som vågar svara för sig. Känner bara det att som lekman lokalt är det andra förutsättningar.

Jag har varit med när fd språkrör inom MP Eva Goes krävde snabbstopp av vår kärnkraft i Varberg på Ringhals och jag som lokal företrädare för MP skulle applicera detta till oroliga människor som hade jobb ute på Ringhals.

Jag har varit med när fd språkrör Ragnhild Pohanka intervjuades i radion och krävde något liknande och skulle förklara hur många vindkraftsverk med snabbtillstånd som skulle byggas som mattor för att klara elbehovet och hur det skulle se ut i landskapet.

Vad säger man idag? Jo ett språkrör som ska vara föräldraledig och ersättas med ett annat föräldraledigt språkrör kan jag inte ta på allvar alls däremot att tydligen hela den gröna omställning ligger under en och samma Hatt.

Inga kommentarer: