< div id=”header ”>< / div>

söndag 26 augusti 2012

Innebär en annan regering förändring för mig? Troligen inte!

Socialkontoret Varberg
Nu vill väljarna ha BESKED detta med tanke på att S under sommaren i SIFO "tappat" en kvarts miljon väljare. Ja sossarna backar enligt SIFO. SvD har listat upp frågorna som måste besvaras.

Att se arbetslösa som en resurs istället för en belastning är en sån fråga.Likadant hur mycket Arbetsförmedlingen ska få ansvar att obegränsat att lägga ut pengar för att underhålla lönebidragsanställda. För EGEN del har jag inte betraktas som resurs eller som något man lägger pengar på de senaste 12 åren.
SENASTE beskedet från AF(maj 2011) var att jag skulle "arbetsprövas" på en "tomteverkstad" i MINST 3 månader om  de AF skulle lägga några resurser på mig.

Efter att gjort en arbetsprövning på sex-sju månader  sen jag fick detta besked har jag undrat varför jag inte haft några kontakter med  AF sen maj 2011. Inte heller att kommit in i ett annat system än det försörjningsstöd jag redan har. Nu är jag kallad till socialbyrån den 12 september 2012 att fylla i en NY GRUNDANSÖKAN om EKONOMISKT BISTÅND som den stora frågan.

Så länge det finns de som är proppar i ett system där det inte finns någon valfrihet att komma ut i VERKLIG försörjning så kommer världen att bestå i ett personligt trauma där jag månad efter månad där jag ska förnedra mig med försörjningsstöd utan att komma någonstans. Jag får då aldrig haft möjligheten ens till skuldsanering då jag saknar inkomst. Så är det att befinna sig på samhällets absoluta botten. Vare sig S eller Alliansen har något "köttben" att vilja lösa detta personliga trauma och dilemma fast jag varit villig i 12 år. Jag får inget försörjningsstöd alls om jag "strejkar"om jag inte följer socialtjänstens pipa och regelverk,

Inga kommentarer: