< div id=”header ”>< / div>

onsdag 18 juli 2012

Vi som ifrågasätter dagens samhälle!

Intressant är att se hur Birger Schlaug ifrågasätter ikonen Hans Roslings världsbild i sin blogg om den är förenlig med tron på EVIG ekonomisk tillväxt? Likadant Helga von Pittbull om fas 3 som den stora energitjuven att som sysselsättare stigmatisera människor. Går vi vidare har vi Christer Sannes syn på högkonsumtionsamhället och Magnihasas utmärkta blogg att ett "jobb" kan vara vad som helst bara någon betalar för det.

Många över 55 upplever nog att de blivit ett "problem" då vi dels har ungdomsarbetslösheten att lösa och dels har en ålderspuckel framför oss. Samtidigt har vi en "världsbild" hos politiker som ägnar sig åt statistiska underlag, ekonomiska utrymmen till "reformer" och valstrategier vilka frågor som ska dominera inför kommande val.

Efter att gjort ca 1000 blogginlägg har jag ingen garanti för att de blir lästa och av rätt människor och att de möjligen retar mer än bidrar till någonting. Men vetskapen att de finns på nätet går det att ta fram äldre inlägg vid rätt tidpunkt och den dagen kommer.

Inga kommentarer: