< div id=”header ”>< / div>

måndag 2 juli 2012

SD fiskar i grumliga vatten!

Vad är nytt gällande MÄNNENS parti SD som också är emot "massinvandring"? Förutom att de själva vill stå i mitten har de nu sagt sig att inte blockera ett femte jobbskatteavdrag. Naturligtvis något alliansen tidigare sagt vara nödvändigt för att främja arbetslinjen.

SD vill rikta sig till vanligt folk och använder ofta gammal folkhemsretorik "Alla ska med". Självklart bör det reta upp SD att alliansen och MP nått en uppgörelse i migrationspolitiken vilket lyser igenom i Jimme Åkessons tal i Almedalen.

Att alla inte hänger med eller ska med är nog inte målet utan få en acceptans att komma in i den politiska hetluften. Det finns många "vanliga frågor" där jag inte hänger med i SD:s politik och om vi bortser från invandringspolitiken räcker det med att presentera omsvängningen i jobbskattefrågan.

Målet är att nå de duktiga som redan har jobb med mer pengar som jag aldrig fått del av. Vi ska totas mot  kategorin invandrare som tagit jobben ifrån oss och som kostar. Så länge snedfördelningen, arbetslösheten och bostadsbristen består så har SD en poäng att ställa grupper mot varandra. Det gäller bara för de andra partierna att upptäcka faran och göra något åt det. Vill de det? Märker inte mycket av det om jag ska vara ärlig.

Inga kommentarer: