< div id=”header ”>< / div>

måndag 25 juni 2012

Samma procedur som förra året i semestertider!

Just genomlidit en lång midsommarhelg. Enda roliga är fotbollen för mig. Nu vet jag det att andra inte tycker om fotboll och inte mig också. Men jag har i stort sett gett upp det mesta nu. Fick iaf besked om att pengar sätts in för juli utan krav på kontakt med AF, eller läkarintyg eller återbesök på soc och annat som spökar till det.

Jag misstänker att andras semestrar också görs till min semester "same precude at the last years Mr Pierre". Sen 2010 har jag suttit vid en dator non stop och med min nya touchtelefon är jag friare att röra mig mer.Det tänker jag göra också.

Något Almedalen som blivit politikernas Mecka på sommaren var det länge sen jag besökte. Min klädsel bondhatt och svart morronrock var t.o.m. omskriven i Aftonbladet. Idag är det mer ett lyxjippo för allehanda verksamheter men saknar substans. Vem kom ihåg att Juholt var där? Det är en ny i år. Eller Ohly, eller Maud??? Partiledares hållbarhet och vad de säger är inte att ta dem på orden så länge de försvinner bort i periferin.

Men jag är kvar i mitt utanförskap. Mina skulder är kvar liksom andra svenskars skulder. Så kan vi diskutera hur mycket lyckan ökat sen åren som gått. Jag konstaterade att när jag fick en tak-över-huvudet-bostad 14/2 2008 så är jag "stand by" där jag bor också. Ingen inkomst, gott om skulder och på samma fläck som innan TROTS arbetsträning i sju månader från 18 oktober-18 april därefter en misslyckad kurs som slutade i en sjukskrivning till 30 juni.

Inte ens ett intyg fick jag efter "tvångsarbetet". Men jag fick mina pengar "existensminimum"och betalt min hyra och det var det som var myndigheternas mening, samt att jag utförde gratisarbete som "motprestation". Konstigt att jag inte är intressant nu i semestertider?

Inga kommentarer: