< div id=”header ”>< / div>

söndag 16 januari 2011

Skop:s väljarundersökning en varningsklocka!

Än en gång visar en opinionsmätning att allt inte står rätt till i oppositionen. Moderaterna ligger nu nästan 10%-enheter över socialdemokraterna. Miljöpartiets uppgång har avstannat och samma tendens för ett år sedan att partiet nu är tillbaka under 10%-nivån. Miljöpartiet som envisade med uppgörelser inom rödgrönt får nu betala för sitt "äktenskap". Det drar inte väljare i mitten och SD vinner fortsatt mark. Möjligen på bekostnad av KD

4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart! SD äntligen över 7% vilket indikerar ett verkligt stöd på närmare 9%...snart kan vi svenskar känna stolthet igen.

2014 är vi Sveriges 3:e största parti, och det enda med en verklig ideologi!

Magnus sa...

NÄSTAN 10 procentenheter?

Drygt 11 enligt min räkneförmåga.

Tur att man slipper rösta på partier som representerar sån räkneförmåga, och även skulle lämnar Sverige i ekonomisk ruin med kollektivistiskt socialistiskt system mm.

I synnerhet är klimatfrågan en bluff som hausats av forskare som på 80-talet hävdade att det stadigt skulle bli varmare och nu 1-1.5 grader C varmare på jorden. Vi bör inte införa socialistiskt CO2-baserat ekonomiskt system då temperatur globalt sedan dess ökat normalt 0.3 C och nu sjunker.

kärva hälsningar ;), Magnus

Anonym sa...

SD stapeln är i verkligheten mycket högre!
Vem erkänner att man röstar på SD i dessa tider, om någon ringer och säger att de gör en "undersökning"?
Nu gäller det att knacka ner M stapeln till en rimlig nivå!

Anonym sa...

Verkligen underligt det där med politik. Om alla säljer sin röst i Sverige och ja, säg att det råkar vara ett Nazistparti som köper den på Blocket. Då kommer nuvarande regler om "arbetslinjen, kontakta en politiker och bidragsfusk" att omvandlas till "Arbeit Macht Frei i koncentrationslägret, Hitler i bunkern mitt i Centrum och Stockholmsbörsens krasch och hausse för riksdagsbörsens handel med rösträtter". Giltig i 4-5 år och det kan ju vara en utslagsröst. Ja, en prislapp på sisådär 400 000 kr för förlust av sociala förmåner i 4-5 år.De behöver ju inte ens ändra nuvarande lagstiftning. Shit the same vem som regerar och tillämpar skiten.Verkligen trist....ja, verkligen trist om 100 år. Fast vem bryr sig?

Vill du köpa min röst? Håll utkik på Blocket, utländska hemsidor där man kanske främst intresserar sig för Europaparlamentet etc.

Du betalar tågbiljett. Vi möts så pengar kan sättas in på mitt konto samtidigt som dina anonyma röstkort lämnas över till mig och jag röstar åt dig.