< div id=”header ”>< / div>

onsdag 29 december 2010

Ledarna viktigare än väljarna!

I Aftonbladet visas betyg på dem i Dunderklubben ja regeringen som suttit mer än 100 dagar med några nykomlingar efter valet. Det är väl inte särskilt överraskade att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg har ett visst övertag med anledning av deras poster som stats resp finansmnister. Det ger också ökade kostnader för statskassan då populära och viktiga personer kan behöva stärkt polisskydd


Vi som är mindre viktiga får ibland höra att det finns en prioriteringsordning när man ringer polisen och vill ha en uttryckning med anledning av något. Själv var jag vittne till ett pågående inbrott när polis inte var intresserade att fånga en som jag fick reda på var efterlyst. De slängde på luren allltså blev det heller inget polisiärt ärende då alltting sedan tystades ner .


Bara några veckor tidigare då en granne ville ha en person avhyst som för 5-6 år sedan satt inne för grov misshandel mot mig gjorde de samma sak.  Det är som bekant skillnad på folk och folk. Några är populärare än andra att bevaka och de har tydligen folket med sig.

Inga kommentarer: