< div id=”header ”>< / div>

torsdag 22 april 2010

Läst om S lokala program!

Läser i HN idag här.

 Socialdemokraterna i Varberg lovar  bland annat fria bussresor till pensionärer och gratis dator till alla på högstadiet och gymnasiet. Sedan är lite som tagits bort från förra programmet och lite som kommit till. Jobben är naturligtvis en viktig fråga för S.

Denna gången ska jag inte vara särskilt stygg mot det parti miljöpartiet och vänsterpartiet lokalt har en teknisk valsamverkan med i minoritet. S kallar sig oppositionen men är det av de tre partierna som i praktiken står närmast moderaterna när det väl kommer till kritan.

Inför valet har miljöpartiet valt i Varberg att själva arbeta fram ett eget program och vad de röda partierna gör får man läsa om i tidningen eller höra på 1 maj.. Det är således en klar skillnad med Halmstad där S, Mp och V bundit upp sig hårt läs mer här

Således är det skillnad om man tilhör partierna på olika hallandsort men tillsammans står vi för en rödgrön regering oavsett vad som skiljer oss åt i lokalpolitiken. Vad säger landstinget hallandsallians om det , där miljöpartiet ingår? Det är en annan fråga.

Inga kommentarer: