< div id=”header ”>< / div>

måndag 2 januari 2023

Planering 2023 - nu börjar ett nytt politiskt liv


 Det första som slog mig efter nyåret var att börja planera. Blivit invald som ledamot i Varbergs fastighetsbolag AB och också ersättare i Byggnadsnämnden

Plötsligt blir jag offentligt person som många älskar att granska. För att klara av detta gäller framförhållning och planering. Att vara påläst, skaffa underlag, passa tider och vara på plats.

Jag börjar med att skriva in i en planeringskalender möten gäller också förberedande möten, samt se till att saker inte krockar och att jag är väl förberedd.

Gäller också att prioritera det ska ju ätas, hinna vila och koppla av också inte fara omkring som en robot. I mitt fall behöver jag fysiskt röra mig också.

Jag har både fysisk almanacka och digitala hjälpmedel och måste se till att allt emellan inte leder till oroliga tankar och stress. Möten kan oftast vara tråkiga och koncentrationen vara begränsad. Gäller att vara effektiv och hålla sig till ämnet.

Många har säkert stora förväntningar vad jag kan tillföra men det ska också förankras. Jag får lägga en del åt sidan ungefär som alla andra som vill uppnå prestation och resultat. 

Inga kommentarer: