< div id=”header ”>< / div>

fredag 2 december 2022

Partiet 24:7 på väg in i finrummet i politiska Varberg !

Alla partier kommer att få representation i nämnder och bolag inte minst det omdiskuterade partiet 24:7  som kommer att motarbeta nedskärningar , privatiseringar och försämringar för vanligt folk som de själva gått till val på.

Det började som ett lokalt parti  och klassades av motståndarna som ett plakatparti för missnöjda så var saken ur världen. Hur skulle dessa kunna slå sig in i kommunfullmäktige i Varberg utan någon som helst parlamentarisk erfarenhet?

Dessutom vilka vill samarbeta med dem så de kommer in i nämnderna?. Det visade sig att det stöddiga stora socialdemokraterna gav vika till slut. S hade planer att ta över makten i Varberg men det gick helt snett trots en jätteframgång med ett mandat. När partilandskapet hade förändrats i Varberg hade partiet 24:7 snott 2 mandat.

Det går inte längre att ignorera 24:7 i Varberg som kommit in i finrummet i politiken som lovat att störa den goda stämningen där politiker oftast är överens och gemytligt dricker sitt kaffe ☕️ och äter sin fralla.

Nu kommer sanningens allvar när gul väst på torget ska bytas mot något mer klädanpassat när partiet tar plats i nämnder.

Inga kommentarer: