< div id=”header ”>< / div>

onsdag 5 oktober 2022

Jag tror mer på moderaterna i Varberg än socialdemokraterna !


 Moderaterna i Varberg har styrt i kommunen sedan 1998 som största styrande parti. Är missnöjet med dem så stort att de hamnar i opposition eller i minoritet?

Är det inte dags för socialdemokraterna att ta över styret igen.? De har ju gått fram till hela 19 mandat och hoppas på Centern minus 3 mandat och Vänsterpartiet minus 1 mandat att få ta över rodret i kommunen.

Ja så finns det två nya lokala partier till att ta hänsyn till och ett växande SD som S avskyr.. Men okey om S vill satsa på förlorare i valet så kan de ju testa det. Det viktigaste för de är att få till en majoritet eller något åt det hållet.

Jag tror M är smartare än S och då menar jag det. Sannolikt bildar de regering och redan där försvinner ett av S vinstlotter i Varberg. "Vi har en S-ledd regering och därmed raka kanaler ner till Varberg bla bla bla". Magda var i Varberg bara 200 meter från där en nybliven SD-ledamot bor som kom in i riksdagen på Sörse ett miljonprogramsområde som även jag bott i.

Grilla korv på Sörse, knacka dörr på Sörse var en av S aktiviteter under valrörelsen. Rösta på S. Kul, kul, kul träffa dina politiker men de gästspelade bara på Sörse.

Moderaterna har fått mycket skit bland annat från mig. Jag har kritiserat dem stenhårt men de är överlägsna alla partier i en sak. De håller stenhårt i plånboken. De har sett till att Varberg har en stabil ekonomi och de vet att vi måste prioritera och kan inte lova allt till alla.

Därför tror jag att M i Varberg fortsätter styra kommunen om de klarar de tuffa förhandlingar som pågår i skrivande stund. Idag onsdagen den 4 oktober. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Sorry Pierre, men S har nog snart fått över L på sin sida så det blir maktskifte i Varberg.