< div id=”header ”>< / div>

fredag 21 januari 2022

SD testar M och KD hårt i Varberg var de står om slöjförbud !

SD testar M och KD i Varberg syntes tydligt när de la en förbud mot tiggerimotion med förebild Kungsbacka där man sagt nej till tiggeri fast i Varberg går det bra då M och KD inte har stöttat tiggeriförbud.

Det som SD tydligen testar är vad som går hem i en kommun plötsligt är SD-politik här i Varberg. Nästa SD- motion är slöjförbud som ska testa M och KD i Varberg en motion på väg upp i kommunstyrelsen efter det sedan i kommunfullmäktige . 

I dagsläget en domstol som ska pröva det som föreslagits i Skurup och Staffanstorp

Att andra partier är intresserade av vare sig tiggeriförbud eller slöjförbud bedömer jag som  omöjligt att ens diskuteea men rimligtvis vill SD testa M och KD att det som går hem i andra kommuner är tabu i liberala Varberg. 

Oftast väcker det starka personliga känslor hos kommunrådet Christofer Bergenblock (C) som gärna vill diskutera detta men varför samarbetar hans parti då med partier som öppet flirtar med SD under ett valår. 

Vad vet vi vad som sker bakom kulisserna inför valet och hur av rikspolitiken att slå igenom lokalt i Varberg där alliansen är på väg att luckras upp? 

Inga kommentarer: