< div id=”header ”>< / div>

fredag 20 september 2019

Miljöpartiet skyddar yngre kriminella och vill inte ge dem hårdare straff ! !


Miljöpartiet lär våndas inför brottsbekämpningsamtalen med alla utom SD. I synnerhet yngre kriminella som aldrig lär sig bli vuxna.

" Miljöpartiet vill se över om straffrabatten för unga vuxna mellan 18 och 21 år kan snävas åt.
– Vi vill inte ta bort principen, men finns det justeringar som man vill göra så ska vi diskutera det, säger Rasmus Ling, rättspolitisk talesperson för partiet, till TT inför dagens samtal om gängkriminaliteten mellan partierna.
– Men det finns inte ens på kartan för oss att man skulle ändra den för barn, säger Ling och syftar på unga under 18 år"

När ett parti MP som gärna vill se sänkt rösträttsålder för ungdomar känns mogna att ta ställning också särbehandlar dem när det gäller kriminalitet gäller det att dra åt öronen. Ett sätt att lära krimininella ungdomar är på fängelserna där kan de återehabiliteras in i samhället succesivt.

Men ska man tro Miljöpartiet så är det under fängelsevistelse där sugs in i kriminalitet. En lösning på detta är att inte blanda äldre då med dessa ungdomar utan se fängelsevistelsen med lämpliga anstalter som en folkhögskola där de faktiskt kan skaffa sig en färdig utbildning innan de kommer ut i samhället och utan långvariga CSN-lån som jag har.

Inga kommentarer: