< div id=”header ”>< / div>

fredag 6 september 2019

Miljöpartiet ett förvirrat parti med svaga talespersoner !


MP om SD ska bjudas in till samtal om brottsbekämpning

MP genom Per Bolund (MP) säger NEJ till SD i frågor gällande samtal för brottsbekämpningen.

Per Gahrton fd språkrör (MP) på facebook :
"Naturligtvis ska SD inbjudas till samtal om gängvåld! Av demokratiska skäl - SD sitter i riksdagen pga väljarstöd. Av taktiska skäl. Nu ballar debatten ur och handlar om uteslutning av Sd istället för om gängvåld. Jag ogillar SD mycket. Deras ideologiska bakgrund är nazistisk. Men idag marscherar de inte uniformerade till muslimska närbutiker och prylar eller dödar muslimer. Det finns gradskillnader i helvetet och vi som avskyr Sd måste hantera dem demokratiskt och rationellt.Alltså: Sd ska självklart inbjudas till samtal om det går att enas om bred allians mot gängvåld!"

MP om avsteg från försvarsuppgörelsen
"– Vi i Miljöpartiet tycker det är en styrka när vi kan göra breda överenskommelser, säger MP:s gruppledare i riksdagen Janine Alm Ericson när försvaret får 50 friska miljarder "

Per Gahrton och Eva Bovin i ETC: "Vi anser dock att väljarna har rätt att tydligt få veta när ett regeringsparti har tvingats avvika från sin grundläggande övertygelse. Det är därför som vi menar att det är vår demokratiska plikt att påminna om att MP tyvärr inte lyckats utöva nämnvärd påverkan på freds- och säkerhetspolitiken och att det därför inte är MP:s gröna freds­politik som lanseras i fyrpartiöverens­kommelsen."

Inga kommentarer: