< div id=”header ”>< / div>

lördag 3 augusti 2019

Agapebeslutet i Varberg överklagas en gång till !


Läser i HN att Agapebeslutet överklagas som tagits tidigare i Varbergs kommunfullmäktige.

"Varberg;Förvaltningsrätten bedömde att kommunen gjorde rätt när de gav Agape en halv miljon kronor förra sommaren. Nu har beslutet överklagats igen. Kammarrätten kommer ta ställning till om de ska ge fallet prövningstillstånd och i så fall möjligen riva upp domen."

Jag själv var en av dem som överklagade beslutet till förvaltningsrätten och ville ha det prövat i rättsinstans. Jag har alltså själv möjligheten att överklaga om jag finner det. Men har fullt upp med en annan dom jag fick samma dag som jag kommer att överklaga i ett privat ärende,

När jag läser kommentarerna från kommunråden i HN ser jag att Jana Nilsson (S) tycker det är märkligt att de som överklagar inte inser faktum att kommunen handlat rätt. Nu är jag inte insatt i vilka grunder de som överklagar tänker gå vidare med men tycker det är helt riktigt att saken prövas då jag själv fick avslag i samma ärende.

För övrigt var Jana Nilsson (S) kommunråd i Varberg min fackliga ombudsman i Metall år 2001 när jag sökte facklig hjälp men som själv aldrig hade tid. Ärendet gällde att jag då blev av med både min a-kassa och sjukkassa något jag aldrig fått tillbaka på 18 år. Sedan 2002 har Jana Nilsson själv livnärt sig på att vara ett av Varbergs högbetalda kommunråd medan jag gått på soc-bidrag.

Inga kommentarer: