< div id=”header ”>< / div>

måndag 11 februari 2019

Är det Grön Omstart att satsa på militären och närma sig Nato?

Vad vill Grön Omstart? En fb-grupp som bildades med syftet att förbättra interndemokration i Miljöpartiet och som kändes väldigt het ett tag.

Sedan en tid är gruppen "grönt partipolitiskt obunden" och det jagas inte längre dem som inte råkat betala in medlemsavftften till MP 2019.


Den kanske intressantate diskussionen handlar för närvarande om sörjan med Pernilla Stålhammar hennes olika utspel och hennes ex-man som fockades som tjänsteman anklagad för att ha rysskontakter. .


Varför jag bloggar ånyo är att under lördagen sent så var det full diskussion om jag använde Grön Omstart för missbruka någon politikers tillit och hämndaktion mot Pernilla Stålhammar nu när hon ånyo fått förtroendet hos väljarna och välkomnats tillbaka in i värmen av Miljöpartiet. för närvarande med plats i socialutskottet.

Jag vill klargöra en sak: Alla personliga förehavanden som förekommit mellan "ex-paret" borde resulterat i familjeterapi och familjesamtal så hade DEN saken varit ur världen än att dra in politiken i deras interna bråk.I varje fall kan inte en part gå ut som vinnare i konflikten utan isf BÅDA.

Vad gäller "utredningar" om ett "personalärende" har det ALDRIG gjorts någon utredning. Det är en ren lögn utan vissa personer har utsett vilken part de ställer sig bakom sedan ska saken vara ur vägen.

Den politiska delen är lite värre. Miljöpartiet genomgått en klar högervridning och närmat sig militaristiska intressen de senare åren och fjärmat sig fredsrörelsen.Miljöpartiet är idag bara ett halvt steg att godkänna ett Nato-medlemskap. Det räcker att Finland säger JA så är vi där.

På vilken sida ställer sig Grön Omstart på kan man undra men diskussionen har stundtals varit ganska infekterad i en grupp som säger sig vara oberoende grön. Är Grön Omstart större och fler militärsatsningar och ett närmande till NATO?

Inga kommentarer: