< div id=”header ”>< / div>

fredag 25 januari 2019

Per Bolund bör bli språkrör för det alltmer nyliberala Miljöpartiet !



Per Bolund blir perfekt språkrör för det nyliberala Miljöpartiet.

När nu makten sopats bort i de flesta kommuner och landsting återstår att klamra sig kvar i regeringen där MP skickligt tillförskansat sig 21% av ministerposterna trots ynkliga 4,4% i valet.

Offras gör framföraltt Gustav Fridolin som lämnar helt och skolfrågorna som aldrig blev någon hit för MP.

Vad är Per Bolund bra på som jag ser det? Jo budget, ekonomi och framförallt GRÖN SKATTEVÄXLING. Tänk er kombination sänkt skatt på arbete och möjligheten öppnar sig att trappa ner ränteavdragen.

Regeringsöverenskommelsen kommer att ha en hel del som har med ekonomin att göra och i det sammanhanget få in GRÖN SKATTEVÄXLING är bara positivt. Akilleshälen blir fördelningspolitiken men det drabbar främst S väljare mer än MP:s akademiska höginkomstagare som gynnas av sänkta margfinalskatter.

Miljöpartiet har ettablerat sig som ett nyliberalt parti i mitten och det grönaste i hela uppgörelsen är GRÖN SKATTEVÄXLING.

I sammmanhanget lämnar Carl Schlyter , Valter Mutt och Annika Lillemets Miljöpartiet och tackar för sig vilket lämnar fältet fritt för de gröna liberalerna att helt ta över MP.

Självklart hoppas jag att det dyker upp ett nytt parti som kan konkurrera om gröna väljare och ta upp inte bara gröna frågor utan också fördelningspolitiken där jag gärna ser att basinkomst och medborgarlön finns med.

Inga kommentarer: