< div id=”header ”>< / div>

torsdag 10 januari 2019

Det bästa för Sverige en alliansregering som S släpper fram med garantier för blocköverskridande samarbete !



Det bästa för Sverige är:

Det bästa är en alliansregering med S som avstår. Då kan de få tid att hänga av sig MP som vet för mycket och i praktiken en del av S idag. MP får å andra sidan tid att frigöra sig risken är annars att en mer oberoende grön partibildning dyker upp utan MP:s regeringsbelastning.

Grundtips: någon form av alliansregeringe med passivt stöd av S då slipper de den ständiga diskussionen om SD samtidigt som C och L slipper ensamma göra upp om blockgränsen med S och MP

Om det blir så eller inte återstår att FÖRUTSÄTTER att SD inte släpper fram en ALLIANSREGERING utan att fått tillgodosett något av sina förslag och om C och L röstar FÖR eller själva ingår.

S vill naturligtvis styra och får de inte det kommer de att liksom C gjorde med S vilja ha GARANTIER för vissa frågor för att AVSTÅ i en votering om de inte får med sig C och L.

Jag räknar kallt med att V, MP och SD kommer att rösta NEJ till en regering där de själva inte ingår. Frågan är vad MP ska med i en regering om de inte kan tillföra något?

Läs gärna Expressen-artikeln här där MP gärna får vara med men INTE LEDA några departement.

Inga kommentarer: