< div id=”header ”>< / div>

tisdag 22 januari 2019

Amanda Lind har inte tid med SVT på grund av pressat tidsschema !



Det tog ett dygn efter gårdagens blogg om Amanda Lind som kulturminister innan hela havet stormade och drevet var i full gång.

Läser att nu svarar hon inte ens public service antagligen av ett pressat tidschema. Men det är samma anledning hon inte läser mail och meddelanden och inte kan svara på frågor. Hon är en ständigt upptagen person oavsett om hon är partisekreterare eller kulturminister.

Dessutom är hon begränsad att bara lyssna till maktens människor och inte till gräsrötter vilket utmärker karriärister inom påolitiken.

Jag tänker inte här ta upp den kritik som kommit fram i media den närmaste tiden utan hur jag själv uppfattar den skolade psykologen. Jag använder hennes egen skolning för att få en bild av hur hon fungerar i en specifik roll.

Hopn är absolit ingen konfliktlösare, hon ogillar besvärliga frågor. Hon vill ha fokus på det positiva och har beröringsskräck visar det sig för media och kritiken. Dessutom sägs hon också vara landets idrotts- och mediaminister hur hon nu ska klara det.
"Amanda Linds pressekreterare Anna Söderström skriver i ett sms till SVT Nyheter att ”ministerns tidsschema är begränsat och att dagens åtaganden inte gett utrymme till fler intervjuer”.

Inga kommentarer: