< div id=”header ”>< / div>

lördag 28 april 2018

Kommunisterna i Varberg ställer upp under beteckningen RÖD FRONT 1 maj !


Årets första maj ställer Kommunisterna upp under beteckningen RÖD FRONT och har samtidigt deklarerat att de kandiderar till kommunfullmäktige i årets val. Årets första maj-möte blir därför extra intressant när det får lokal anknytning och en touch i den ganska tråkiga debatten mellan redan etablerade partier.

Årets första maj har i hela Sverige temat:

• Försvara Strejkrätten
• Höj inte pensionsåldern

Arbetarklassen blir påhoppad från alla håll och kanter. Den så kallade arbetarregeringen (S) startar utredningar om att inskränka strejkrätten, i ett Sverige som knappt har några strejker. Dessutom vill de höja pensionsåldern, vilket är ett mycket hårt slag mot utslitna arbetare.

Det behövs en ny, röd och okorrumperad arbetarrörelse som kan ta fajten och samtidigt ge människor hopp och framtidstro

Dessutom är det valår och Varbergskommunisterna ställer upp. Kom och lyssna på bland annat Bengt Johansson, förstanamn på kommunisternas vallista, som hävdar att det behövs en uppstickare i fullmäktige, en röd, orädd uppstickare som försvarar vanligt folk, vare sig det gäller LSS, fasta och trygga jobb, 6 timmars arbetsdag eller kamp mot utförsäljningar av till exempel köket och restaurangen på Södertull.

Vi kan också utlova ett avslöjande. En viss del av Varbergs Kommun/Alliansen kommer att bli anmäld till både konkurrensverket och Förvaltningsdomstolen. Och det är vi kommunister som står bakom anmälningarna.

Skicka en kommentar