< div id=”header ”>< / div>

lördag 20 januari 2018

Verbal modeikon favorit att bli kvinnligt språkrör i Miljöpartiet !


Det meddelas nu från hovet...öhh från Alice Bah-Kuhnke att hon vill bli Miljöpartiets språkrör.

Bland väljarna lär Alice ha stort stöd. Hon har ju tidigare varit känd från tv och även bland miljöpartister finns stöd.

Miljöpartiet behöver en ny fixstjärna för att komma i ropet och möjligen kan det bli två Alice Bah-Kuhnke och Per Bolund mmmm det borde vara något för ett mer högervridet miljöparti som kapat sina rötter.

I Expressen
"Kulturminister Alice Bah Kuhnke, som är beredd att ta över som språkrör, får högst betyg av MP-ministrarna när MP-politikerna får säga sitt.
Samtidigt visar Expressens undersökning att 135 MP-politiker i hela landet vill byta ut Gustav Fridolin redan på rikskongressen i maj.
– Miljöpartiet har svikit alla och förlorat sin ryggrad, säger en MP-politiker i Stockholm.

Den interna kritiken mot utbildningsministern och språkröret Gustav Fridolin är inte nådig. Det visar en stor undersökning som Expressen genomfört bland förtroendevalda miljöpartister i hela landet. Av 376 svarande politiker i kommuner och landsting konstaterar 142 att det var fel att låta Gustav Fridolin fortsätta som språkrör när Åsa Romson sparkades 2016. Nästan lika många, 135 MP-politiker, uppger i Expressens undersökning att Fridolin bör bytas ut på den kommande partikongressen i Västerås i maj."

Inga kommentarer: