< div id=”header ”>< / div>

fredag 21 april 2017

Dags att avveckla Miljöpartiet med förnuft - nästa chans 2018 !


Sverige ska fortsätta att ha kärnkraftverk i 50 år till. Det har regeringen och partierna Kristdemokraterna, Centerpartiet och Moderaterna kommit överens om.

"Kärnkraften har länge varit en stor fråga i svensk politik. 1980 fick folket rösta om kärnkraftens framtid i Sverige. Många ville att kärnkraftsverken skulle stänga. Efter folkomröstningen bestämde Riksdagen att alla kärnkraftsverk skulle vara stängda senast år 2010.

"Miljöpartiet är en del av regeringen. Partiet har alltid varit emot kärnkraft, men nu har de ändå sagt ja till den nya överenskommelsen. De säger att de kommer att jobba för att andra energikällor ska producera all el i Sverige innan 2040"

1 kommentar:

Qvintus sa...

Skojeriet med kärnkraftsvalet där man la in ett tredje alternativ (Palme) tog lite udden av ja eller nej. Och alternativet genomfördes aldrig - av den enkla anledningen att Sverige skulle inte klara av energiförsörjningen på ett adekvat sätt. En politisk bluff för att skjuta ett obekvämt beslut på framtiden. Och tyvärr fortsätter politikerna med samma metoder. Hur skall vi - svenska folket - få något förtroende för dem vi väljer. Inte underligt att SD ökar - de har åtminstone en rak linje.