< div id=”header ”>< / div>

måndag 28 december 2015

Under 2016 säger jag tack och adjö till Miljöpartiet !


Spånar in på MP:s hemsida i Varberg och konstaterar att inget hänt sen sist. December månad helt dött. Samma sak gäller fb-sidan.

Jag själv konstaterar att det är dags att annonsera ut kommande skilsmässa mellan mig och MP.Det tillsattes en krisgrupp vars enda syfte blev att förstärka de motsättningar som redan rådde mellan mig och MP lokalt.

Frågan är hur man lämnar på ett snyggt sätt? Jag är även missnöjd med regionpolitiken och rikspolitiken i MP och känner att jag inte längre kan stå bakom detta heller.

1) Jag har aviserat länge att det var fel att gå in i en minoritetsregering där MP kompromissat bort sin gröna själ och där jag anser är att rädda S kvar i regeringsställning.

Jag har isf sagt att det bästa i nuvarande läge är att bredda regeringen med liberalerna för att få lite ökad spännvidd. MP får offra någon eller några poster och bättre koncentration på de poster där de kan göra nytta.

2) Regionalt vet jag inte vad MP åstadkommer alls. Möjligen sitter de med alliansen för då försvagar de S-oppositionen inget mer.

3) Lokalt börjar det likna samma sak.MP sitter med för att legitimera alliansens politik men åstadkommer inget själva.Varken hörs eller syns.

Under budgeten fick jag dessutom ingen information alls och det enda gruppledaren åstadkom i talarstolen var hur odugliga SD var men inget om vad MP fick in i budgeten.

Sammanfattning: Min roll i sammanhanget är försumbar. Vad göra? Då jag inte längre har några förväntningar alls kommer jag under året 2016 att lämna MP. Det är inte roligt längre att gå med ständig ångest och vara med i ett parti som inte kan tillgodose mina intressen.Så jag säger redan nu tack och adjö till MP under 2016 men kom ihåg en sak? Jag är fortfarande medlem och dem tycks MP skita i.

2 kommentarer:

normaladmin sa...

Liberalerna är ju än mer perversa än MP. Vad tänker du med Pierre? ;-)

Välkommen till SD, efterföljaren till gamla äkta Socialdemokraterna.

normaladmin sa...

Annars finns det en klar bild om hur detta land ägs, som också ger en klar bild om karriärmöjligheter:

http://newsvoice.se/2016/01/09/karriarer-industrilobbyism-utmarkelser-och-tvangsvaccinering/