< div id=”header ”>< / div>

torsdag 6 augusti 2015

Reklamen styr oss omedvetet då vi valt att inte engagera oss politiskt !


Reklam på ett ställe en plats kan spridas som maskrosfrön via etermedia och sociala medier. Den som sprider blir således själv en sandwichgubbe av det ursprungliga budskapet.

I ett samhälle där människor alutat umgås med varandra, där politiska möten och sammankomster är något udda blir reklamen ett sätt att få ut sitt budskap.

Jag vet de partier som säger att vi vill nå ut till de medvetna väljarna inte bara våra kärntrupper. Väljarna idag är lika oberäkneliga som partierna. De byter åsikter, de håller inte vad de lovar men de är trendsättare.


För skojs skull har jag nu gått med i Svenska Naturskyddsföreningen för att få ett lite mer fördjupat engagemang i den fråga som gjorde att jag var med och skapade ett nytt parti i Sverige.

En annan viktig fråga klimatfrågan inser jag att loppet är kört när avsmältningen på bara ett år motsvarar tre gånger mer än all is som finns i alperna.. Inga politiska partier och länder vill på allvar ta itu med tillväxtproblematik och konsumtionshysterin iaf inte i Sverige.

Nej nu är det mainstream och PK att vi ska diskutera rasism, främlingsfientlighet och romer samt vara på rätt sida i den här debatten. Eftersom partierna i övrigt inte skiljer sig åt så gäller det att ta fram det som skiljer.


Hur FAN ska vi lösa frågor om man låter SD lägga agendan och måttstocken som ENDA OPPOSITIONSPARTI ? De andra partierna har majoritet och eftersom det är marginella skillnader är det självvalt att de utgör måttstocken vad som anses PK i debatten.

Är vi på RÄTT väg nej nu ska vi medvetet globaliseras tänka bort vår nationella identitet men lik förbannat ska "Sverige" vara världsbäst i migration, ekonomi, miljö, sysselsättning, skolan men är det ingen som ser att landet faller isär?

Tillväxt eller fördelning ja vad gäller. För att nå tillväxt behövs satsning på företag som kan KONKURRERA. För att nå världens bästa skola behöver vi lärarsatsningar så vi kan lyfta de svaga eleverna, för att nå sysselsättning åt alla krävs främst en fördelning av jobben inte fler jobb.

För att nå en bättre migration måste vi bättre ta hand om de som kommer hit och på något sätt diskutera volymer. Det sista är ju rasism och främlingsfientlighet det vi ju alla PK.

Inga kommentarer: