< div id=”header ”>< / div>

torsdag 9 juli 2015

Nej M ni har inte lärt er läxan hur ni ska komma åt utanförskapet !


Vi måste bli bättre på SD:s sakfrågor integration och migration säger M:s kommunikationschef Per Nilsson efter raset för M i Demoskop.

Jag vill ge råd inte bara till M som pratar om utanförskap utan alla partier i #DÖ-gänget.Ja "gäng" talar jag om. För #DÖ-gänget består egentligen av två gäng: blocken som delat upp sina planhalvor och nu är överens om hur de fördelar MAKTEN.

Hur tänker NI komma åt gängen som terroriserar i Göteborg?

Hur ska NYANLÄNDA trivas i redan uppdelade områden där utanförskapets baksidor florerar redan? Där det en gång fanns Volvo och SKF som behövde folk i en stad som EFTERLÄNGTAD arbetskraft och där offentlig verksamhet sög upp dem som inte jobbade där.

Är det bara att bura in folk och "återanpassa" dem sedan när "svenskar" i förtsområdena fasats ut eller lever på socialbidrag?

Det talas om JOBBSTIMULANS för att stimulera folk jo om de har en ANSTÄLLNING men hur lätt är det att få?

Sedan jobbskatteavdrag, RUT och ROT samt ränteavdrag är det gångbart som lösning i gängens Göteborg och kringområden.Gängen och krimninaliteten har ÖKAT samtidigt som vi haft en invandringsexplosion av nyanlända.

MÅNGKULTUR i all ära men byggs det en subkultur av uppgivelse, frustration, att avdrag är fint och bidrag är fult (egentligen samma sak) ett samhälle med VI och DOM, där POLITIKER blir ett eget litet gäng och DOM blir väljarna som är viktiga när det är val kan det bara gå åt ett sätt.Åt helvete !

Inga kommentarer: