< div id=”header ”>< / div>

torsdag 26 mars 2015

Vallöften är till för att brytas !


Det här med vallöften bloggar Tommy Rydfeldt om. Det är bara det att efter valen gäller helt andra saker. Då behöver man inte fråga väljarna längre.

En sak är ju decemberuppgörelsen som i praktiken gör sex partier alierade med varandra på något sätt. Skillnaderna är inte så stora däremot finns nyanser. Oppositionen är ganska desarmerad det skulle vara V och SD som formellt står för detta efter behag.

Regeringen har sina interna duster och det kan pendla i olika frågor men den är välsignad passivt av V och Alliansen så skyll er själva.

Finns det förutsättningar för en MAJORITETSREGERING. Ja nu när vallöften bryts i parti och minut bör det inte vara någon omöjlighet. Men i och med decemberuppgörelsen så står man där i sexpartiröran och tolkar vad som kommit överens om där.

Själv vill jag ha majoritetsbildningar och ogillar skarp det läge med röran på riksnivån. Det får de ordna upp bäst de vill. Själv sitter jag i en majoritetsbildning och funderar om vi i MP inte sålt bort hela vår lokala politik till alliansen. Men det är en helt annan sak.

Inga kommentarer: