< div id=”header ”>< / div>

lördag 17 januari 2015

Bygg en 50-meters simbassäng på Håsten i Varberg - en fråga jag tänker driva i kultur- och fritid!

Varbergspolitiken är ganska andefattig. Om Åsa Romson hade STOPPAT Ringhals 2 hade de ledande modaraterna stuckit som stuckna grisar och pratat om baskraft, höjda elpriser och hur många anställda som är berörda. Men nu gör man inte det TYSTNAD råder.

När det ska byggas PASSIVHUS är det märkligt tyst UTOM när kommunråden bjuds in till ett försökshus. Då vill de gärna vara med på bild. Passivhus är ju för att ta vara på energi och slösa mindre. Inte märkligare än när jag för många år sedan tipsade om mindre bussar och ett ledande kommunråd var över i Kanada och vips fanns de här och kommunrådet syntes på bild.

Det sorgliga i politiken är de som råkar sitta på poster gärna talar om FARAN om vissa partier får vara med och leda och deras politik men de själva när det är läge antingen tystnar eller framstår som att det är de som driver frågan. Bensinpriserna är nu extremt låga och MP har olyckligt npo dragit tillbaka sitt krav på bensinskattehöjning. Å andra sidan får de inte igenom ett skit i riksdagen för närvarande.

Jag har varit på min första "sittning" med alliansgruppen i kultur- och fritid (Varberg)och lagt upp ärendestrategier. Jaha säger ordföranden i nämnden. Ska ni komma med några utspel så gör det HÄR. Före sittningen inför arbetsutskottet två veckor före nämndens sammanträde . Ingen risk jag ska inte utspela alls utan spela spelet. Ordföranden får gärna ta på sig äran.

Men jag kan TALA om vad jag är FÖR att driva för fråga i nämnden. Jag är för att det byggs en simhall på Håsten med 50 meters bassäng och att det läggs i budget till hösten. Så nu var jag tidigt ute med vad önskar driva och det kommer INTE upp på nästa möte. Tack för ordet !

Inga kommentarer: