< div id=”header ”>< / div>

måndag 22 september 2014

Att ha flera målsättningar är bra men självklara kandidater behöver inte vara det överallt!

En genomsökning som jag ser är hur förankrad en SJÄLVKLAR riksdagsledamot som miljöpartiets Agneta Börjesson är i Halland.Att vara det i Kungsbacka är en sak. Men mesta resorna går väl via pendeltåget till Göteborg därifrån och man slipper trängselskatten för vidare färd till Stockholm.

Ja Varbergs nr 7 på enhetslistan för Miljöpartiet Halland där Stefan Edlund hade blivit nr 1 om VARBERG hade fått bestämma.Vidare mot FALKENBERG/HYLTE där Rickard Allvin blivit nr 1.

Går vi söderut har vi HALMSTAD där Maria Söderberg blir drottning af MP Halland. För att avslutas med LAHOLM där Lena Angviken är ledande bland miljöpartiets väljare.

Det där med att göra alla nöjda är inte lätt och hur mycket som ska styras av PARTIET eller inte kan vara svårt. Inte minst som miljöpartiet haft två stora målsättningar från riks inför valet 1) att sätta sig i regering 2) att bli tredje största parti.

Jag är nöjd med målsättning nr 1 att sätta sig i regeringen. För om MP skulle bli tredje största parti bör nog ettan på riksdagslistan vara mer förankrad lite mer överallt då kan någon annan ramla in och tyvärr kanske bli mer ett "missnöjesparti" men då är det inte säkert man varit regeringsdugligt och det vore väl synd? Kuluturministerposten nästa Agneta?

Inga kommentarer: