< div id=”header ”>< / div>

torsdag 10 juli 2014

Vi lever i en värld med begränsade tillväxtmöjligheter att leva som vi gör nu!

Läser en ledare i HN om det här med tillväxt. Ja miljöpartiet har ju satt som mål att inte sträva efter det utan hitta annat grönt tänkande som styr bort mot detta ensidiga att ha tillväxt som mål. Nu finns det partier som går till stort angrepp mot MP och spyr galla och håller på med skräckpropaganda hur det då skulle bli.

Ja det blir väl på samma sätt som när andra partier har någon fråga de är ensamma om. De gaddar ihop sig och kör på som ingenting har hänt.Det är ju inte dennna frågan som står på den aktuella dagordningen och det hinner produceras och konsumeras ett och annat däremellan.

Nu är det ju så att tillväxten fortsätter alarmerat i Asien men det är inte i paritet med vad oljetillgångar och annat finns nånstans.Men om oljekonsumtionen ÖKAR två ggr Sveriges om året och vi handlar med dem frågar jag om detta är MÅLET? Vi får ju inte stanna upp, vi får inte ifrågasätta, vi ska bara ACCEPTERA utvecklingen utan att tänka. Det är ändå bra att det bara inte ministerposter som rör sig i MP för språkrören utan att det finns lite resistans att ta upp de långsiktiga frågorna också.

Inga kommentarer: